You are here

Totum

MLP Kreativni set

MLP Kreativni set

Mega kreativni set My Little Pony, koji omogućuje razne oblike zabave uz stvaranje vlastitih kreacija. Sadržaj seta: 2 lista s nalepnicama, 1 list nalepnica s efektima, bojanka, 10 pastelnih boja, paleta s 10 vodenih boja, 2 četkice, samolepljivi 3D sjajni ukrasi, 3 pečata i jastučić s tintom. Predviđeno za uzrast 3+.

2.199RSD
Kreativni set -sirena

Kreativni set -sirena

Kreativni set za izradu sirena. Set sadrži sve potrebno za izradu 6 dražesnih sirena. (delovi za sastavljanje i lepilo) Predviđeno za uzrast 4+.

799RSD
Cars 3 Kreativni set

Cars 3 Kreativni set

Kreativni set 3 u 1: 1. ukrasi i napravi svoje jedinstvene nalepnice za prozor, 2. sastavi i oboji auto od priloženih kartonskih delova, 3. set magnetića s likovima iz filma Cars 3 + 3D prozirne nalepnice. Ovaj set pruža razne mogućnosti kreativne zabave. Predviđeno za uzrast 4+.

1.999RSD
Kreativni set -slastice

Kreativni set -slastice

Kreativni set - poslastice. Ovaj zabavan set, inspirisan kolačima i poslasticama sadrži: 5 pečata s motivima poslastica, jastučić s tintom, blokčić za crtanje i pisanje u obliku sladoleda i set nalepnica s motivima kolačića. Predviđeno za uzrast 3+.

799RSD
MLP

MLP

Kreativni set My Little Pony, 3 vrste. 1. set za izradu ukrasnog priveska (za ključeve, mobitel i sl.), 2. set za izradu narukvice, 3. set sa pečatima i ukrasnim 3D nalepnicama. Predviđeno za uzrast 3+.

299RSD
Cupcake factory

Cupcake factory

Kreativni set -tvornica kolača. Set sadrži smjesu za modeliranje u 7 boja, pribor za izradu, gliter ljepilo, staklene perlice, kartonski stalak za kolače, gliter puder, upute. Preporučeno za starije od 6 godina

1.999RSD
Paw Patrol set

Paw Patrol set

Paw Patrol set za crtanje i bojanje. Sastoji se od 3 šablon s likovima Paw Patrol, tube s plavom bojom, valjkom za bojenje, blokom za crtanje. Tu su još i nalepnice za dodatno ukrašavanje crteža. Predviđeno za uzrast 4+.

799RSD
Paw Patrol set

Paw Patrol set

Paw Patrol kreativni set 3 u 1. Predviđeno za godište 4+. Uz ovaj set osigurana je kreativna igra i zabava kroz 3 segmenta: 1. pečati: 7 pečata i jastučić s tintom, 5 drvenih bojica, blokčić. 2. magnetići: podloga za magnete s magnetima, 3D nalepnice, nalepnice, 3 pozadine različitih boja. 3. bojenje: 3 šablona, boja, valjak, nalepnice, blokčić za crteže

2.499RSD
Kreativni set sirena

Kreativni set sirena

Kreativni set -tvornica lepote Set sadrži: kalup za modeliranje, glitler puder, 7 boja,četkica, 3 poklon vrećice gips u prahu 200g, upute Preporučena za starije od 5 godina

1.999RSD
Frozen

Frozen

Ukrasi Anninu i Elsinu haljinu po sopstvenom ukusu! Ovaj zabavan i kreativan set sadrži: figure Anne i Else s haljinama na naduvavanje, 3 flomastera i gliter nalepnice. Na haljinama su iscrtani razni motivi koji se boje priloženim flomasterima i dodatno ukrašavaju sjajnim gliter nalepnicama. Predviđeno za godište 4+. Uputsvo priloženo.

899RSD
MLP DIY narukvica

MLP DIY narukvica

My Little Pony narukvica Kreativni set za izradu narukvice.Set sadrži: 4 metalik obojane vezice, 2 duple vezice, plastične zvijezdice privjesak u obliku srca i munje, 5 okruglih metalnih privjesaka, nalepnice, 5 3D naljepnica, različite perlice, 12 metalnih prstenova, 4 spojnice vezica, 2 kopče, upute

999RSD
Paw Patrol figure

Paw Patrol figure

Izradi sam svog Paw Patrol ljubimca. Kreativni set koji sadrži 3 mase za modeliranje (u raznim bojama) i kartonske delove za izradu 3 ljubimca. Izmodeliraj telo svog novog ljubimca, zatim pričvrsti odgovarajuće delove i uživaj u svojoj kreaciji. Predviđeno za godište 4+. Uputstvo priloženo.

799RSD
PJ Masks MAGIMASKA

PJ Masks MAGIMASKA

PJ Masks set za izradu maski. Sadrži elemente za izradu 3 maske sa specijalnim vizuelnim efektima. Predviđeno za uzrast 3+.

999RSD
Set za izradu nakita

Set za izradu nakita

Kreativni set za izradu nakita. Ovaj set sadrži sve potrebno za izradu dve narukvice i jedne ogrlice (ukrasi, kopče, vezice, bojice za bojenje ukrasa). Predviđeno za uzrast 6+.

799RSD
Kreativni set -jednorog

Kreativni set -jednorog

Kreativni set za izradu jednoroga od gipsa. Izradi sama svog novog ljubimca i oboji ga kako želiš! Sed sadrži gumeni kalup, 200 grama gipsa, 7 vodenih boja i četkicu. Predviđeno za uzrast 5+.

799RSD
Paw Patrol Kreativni set

Paw Patrol Kreativni set

Mega kreativni set Paw Patrol, koji omogućuje razne oblike zabave uz stvaranje vlastitih kreacija. Sadržaj seta: 2 lista s nalepnicama, 1 list nalepnica s efektima, bojanka, 10 pastelnih boja, paleta s 10 vodenih boja, 2 četkice, šablon za crtanje, 3 pečata i jastučić s tintom. Predviđeno za uzrast 3+.

2.199RSD

Stranice