You are here

O nama

Eurom d.o.o. je preduzeće čija je osnovna delatnost uvoz i distribucija igračaka, sezonskih artikala, školskog i sportskog programa te kućnih potrepština putem svih raspoloživih kanala od multinacionalnih kompanija do malih maloprodajnih dućana.
Preduzeće je osnovano početkom 1990. godine u Beču pod nazivom Vogeneder GmbH, a u septembru iste godine osniva se preduzeće u Zagrebu – EUROM d.o.o.

 
Rastom i razvojem firma se širi te se osnivaju poslovnice i ostala preduzeća:
 
 
1992. PREDUZEĆE EUROM-DENIS-TOYS D.O.O. LJUBLJANA
Slogan preduzeća je „Vesela deca-zadovoljni roditelji“. Do današnjeg dana ostvaruje reputaciju pouzdanog dobavljača na području Slovenije.
1997. PREDUZECE EUROM TOYS BH – SARAJEVO
Od tada zauzima mesto tržišnog lidera u prodaji i distribuciji dečjih igračaka i sezonskih programa na teritoriju Bosne i Hercegovine.
2002. NOVI POSLOVNI OBJEKT ZAGREB
U poslovnom objektu nalazi se centralna zgrada Eurom-a kao i centralno (bescarinsko) skladište iz kojeg se vrši distribucija robe. Celo preduzeće u visokoj je meri centralizovano: nabavka robe, formiranje cena, finansijsko-računovodstveni sektor pod čijim se nadzorom nalaze sva preduzeća, marketing, analiza tržišta i prodaja, odelenje za informatiku, špedicija.
2004. OTVORENA PRVA MALOPRODAJA DENIS 601 U METKOVIĆU
2006. OSNOVANO JE PREDUZEĆE EUROM DENIS D.O.O. Subotica i teži da zauzme jednu od liderskih pozicija u Republici Srbiji u navedenoj delatnosti.
2010. OTVORENA DRUGA MALOPRODAJA DENIS 602 U IMOTSKOM
2011. PREDUZEĆE EUROM TOYS BH – BIHAĆ
2011. OTVORENA TREĆA MALOPRODAJA DENIS 604 U BIOGRADU
 
 

 
Denis by Euromje naš lični brend pod kojim proizvodimo velik deo asortimana igracaka i sezonskih artikala.
Posedujemo licencu „GARFIELD“ na osnovu koje razvijamo široku lepezu artikala u našem asortimanu. Osim našeg brenda zastupnici smo renomiranih evropskih proizvođača:
 
- Ravensburger
- Piatnik
- Bontempi
 
Tokom sada već 20 godina postojanja Eurom je postao pouzdan dobavljač lancima trgovina i supermarketa kako domaćih tako i stranih.
Kvalitetom i zdravstvenom ispravnošću artikala iz našeg asortimana cilj je zadovoljiti potrebe naših kupaca uz poštovanje najznačajnih međunarodnih standarda.
 

Eurom - Odsek mašina za pakovanje - zastupništvo inostranih kompanija

Drugi nezavisan sektor Euroma je odsek za zastupanje mašina za pakovanje. Odsek deluje već niz godina, veoma uspešno, te je stekao znatan krug kupaca i interesantan je u svim proizvodnim industrijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Zastupnički program tog sektora obuhvata mašine renomiranih nemačkih i švajcarskih kompanija, a paleta ponuđenih mašina širokog je spektra: od mašina za doziranje, zatvaranje, etiketiranje i zbirno pakovanje sve do paletiziranja.
Program je koncipiran tako da obuhvata mašine namenjene i primerene gotovo svim industrijskim granama kao što su farmacija, hemija, prehrana i druge.
U kvalitetu našeg programa uverile su se vodeće kompanije koje deluju na našim prostorima, a ozbiljnost pristupa ovog EUROM sektora dokazan je i potvrđena u mnogim primerima.
  Eurom Denis Packaging