You are here

Edukativne igračke

Bubahouse

Bubahouse

Izradi svoje malo stanište s bubama. Sastavi ovu prozirnu kućicu za bube, ubaci u nju biljke i bube i posmatraj kako bube žive i šta rade. Predviđeno za uzrast 5+.

1.900RSD
Buba hotel

Buba hotel

Stanište za kukce. Od drvenih delova iz seta sastavi kućicu, ubaci u nju biljke i elemente zanimljive kukcima i videćeš kako se tvoj hotel sve više i više puni novim stanarima. Predviđeno za uzrast 5+.

950RSD
Biljni terarijum

Biljni terarijum

Izradi svoj biljni terarijum i prati kako se biljke razvijaju i rastu. Set sadrži plastičnu prozirnu posudu (15x5,5 cm), zemlju, materijal za međuslojeve i seme biljaka. Prouči uputstvo, ubaci seme u zemlju i posmatraj kako biljke rastu. Preporučeno za uzrast 8+.

1.100RSD
Prepoznaj oblike

Prepoznaj oblike

Prepoznaj oblike-set za vežbanje zapažanja i koncentracije. Sadrži predloške s crtežima i 300 nalepnica koje je potrebno nalepiti na tačno odgovarajuća mesta na predlošcima. Predviđeno za decu u dobi od 3 do 6 godina.

850RSD
Mini Smart Pad

Mini Smart Pad

SmartPad 19x24x2 cm, zabavna i poučna igračka, učenje sloba i brojeva na moderan i zabavan način, na hrvatskom jeziku, radi na baterije 3xAA - nisu priložene

1.300RSD