You are here

Edukativne igračke

Bubahouse

Bubahouse

Izradi svoje malo stanište s bubama. Sastavi ovu prozirnu kućicu za bube, ubaci u nju biljke i bube i posmatraj kako bube žive i šta rade. Predviđeno za uzrast 5+.

1.999RSD
Buba hotel

Buba hotel

Stanište za kukce. Od drvenih delova iz seta sastavi kućicu, ubaci u nju biljke i elemente zanimljive kukcima i videćeš kako se tvoj hotel sve više i više puni novim stanarima. Predviđeno za uzrast 5+.

999RSD
Biljni terarijum

Biljni terarijum

Izradi svoj biljni terarijum i prati kako se biljke razvijaju i rastu. Set sadrži plastičnu prozirnu posudu (15x5,5 cm), zemlju, materijal za međuslojeve i seme biljaka. Prouči uputstvo, ubaci seme u zemlju i posmatraj kako biljke rastu. Preporučeno za uzrast 8+.

1.199RSD
Moj prvi laptop

Moj prvi laptop

Dečiji laptop 17 x 26,5 x 18 cm. S ekranom 3,3 x 6,5 cm. Radi na baterije 3xAA -nisu priložene. Zabavno učenje uz igru, kroz 10 područja i 60 aktivnosti. Na hrvatskom i slovenačkom jeziku! (slova, reči, brojevi, matematika, muzika, sat, logika, memory, tipkanje, igra)

2.799RSD
Mini Smart Pad

Mini Smart Pad

SmartPad 19x24x2 cm, zabavna i poučna igračka, učenje sloba i brojeva na moderan i zabavan način, na hrvatskom jeziku, radi na baterije 3xAA - nisu priložene

1.399RSD
Fisher Price LP Animals See N

Fisher Price LP Animals See N

Fisher Price farm slušaj i reci! Zabavna učionica za najmlađe. Namenjena za uzrast: 1,5 - 5 godina.

2.499RSD