You are here

Kocke

3 u 1 Avion 50 kom

3 u 1 Avion 50 kom

Crystal kockice za slaganje, 3 u 1. Raznobojne prozirne kockice, 50 komada. Jedna kockica sa svetlom koja celoj konstrukciji daje poseban vizualni efekat. Kompatibilne su s gotovo svim sličnim kockicama. Preporučeno za uzrast 6+.

790RSD
6 u 1 Džip

6 u 1 Džip

Crystal kockice za slaganje, 6 u 1. Raznobojne prozirne kockice, 76 komada. Dve kockice su sa svetlom koje celoj konstrukciji daje poseban vizualni efekat. Kompatibilne su s gotovo svim sličnim kockicama. Preporučeno za uzrast 6+.

1.490RSD
Crystal kocke Patrolni brod

Crystal kocke Patrolni brod

Crystal kockice za slaganje- patrolni brod Raznobojne prozirne kockice, 176kom Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualni efekt. Potrebne su 2x AAA baterije (uključene). Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina.

1.900RSD
Kocke Maxi blocks , 56 kom

Kocke Maxi blocks , 56 kom

56 komada kockica u kartonskoj kutiji. Izrađene od kvalitetne plastike, fine i precizne obrade.

2.800RSD
Crystal kocke Viljuškar

Crystal kocke Viljuškar

Crystal kockice za slaganje- viljuškar Raznobojne prozirne kockice, 188kom dve kockice sa Svetlom koje cijeloj konstrukciji daju poseban vizualan efekt. Potrebne su 4 LR41 baterije (uključene). Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina

1.600RSD
Kocke Maxi blocks, 32 kom

Kocke Maxi blocks, 32 kom

32 komada kockica u plastičnoj kantici. Izrađene od kvalitetne plastike, fine i precizne obrade.

1.400RSD
Scenario Fast Food

Scenario Fast Food

Scenario kockice za slaganje- fast food Raznobojne prozirne kockice za slaganje, 213kom Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualan efekt. Potrebne su 2 LR41 baterije(uključene). Preporučena za starije od 6 godina.

1.400RSD
Kocke Maxi blocks velike

Kocke Maxi blocks velike

64 komada kockica u plastičnoj kantici. Izrađene od kvalitetne plastike, fine i precizne obrade. Priložene su nalepnice sa brojevima i likovima.

2.400RSD
Scenario Set 3 u 1

Scenario Set 3 u 1

Scenario kockice za slaganje - Mega toranj. Raznobojne prozirne kockice, 696 komada. Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualni efekt. Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina.

3.400RSD
Kocke Maxi blocks vatrogasci

Kocke Maxi blocks vatrogasci

59 komada kockica u kartonskoj kutiji. Izrađene od kvalitetne plastike, fine i precizne obrade.

2.900RSD
Crystal kocke Ðip

Crystal kocke Ðip

Crystal kockice za slaganje- Džip Raznobojne prozirne kockice, 138kom Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualan efekt. Potrebne su 2x AAA baterije (uključene) Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina

1.900RSD
Kocke Maxi blocks za učenje

Kocke Maxi blocks za učenje

34 komada kockica u kartonskoj kutiji. Izrađene od kvalitetne plastike, fine i precizne obrade. Priložene su nalepnice sa slovima.

1.400RSD
Crystal kocke Auto

Crystal kocke Auto

Crystal kockice za slaganje- Auto Raznobojne prozirne kockice, 184kom Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualan efekt. Potrebne su 2 AAA baterije (uključene). Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina

1.900RSD
Kocke 82 kom sa igraćim figura

Kocke 82 kom sa igraćim figura

Set od 82 kockice. Sadrži i figurice životinjica. Velike i fino obrađene plastične kockice, pogodne i za decu mlađeg uzrasta. Predviđeno za uzrast 3+.

2.200RSD
Crystal kocke Kamion

Crystal kocke Kamion

Crystal kockice za slaganje - kamion Raznobojne prozirne kockice, 197kom Jedna kockica sa Svetlom koja cijeloj konstrukciji daje poseban vizualni efekt. Potrebne su 3 AAA baterije (uključene) Kompatibilne su sa gotovo svim sličnim kockicama. Preporučena za starije od 6 godina

1.900RSD
3 u 1 Helikopter 52 kom

3 u 1 Helikopter 52 kom

Crystal kockice za slaganje, 3 u 1. Raznobojne prozirne kockice, 52 komada. Jedna kockica sa svetlom koja celoj konstrukciji daje poseban vizualni efekat. Kompatibilne su s gotovo svim sličnim kockicama. Preporučeno za uzrast 6+.

790RSD

Stranice